Árak


FIGYELEM! A VONAT A SZÉCHENYI TÉRRŐL MINDIG EGÉSZ ÓRAKOR INDUL!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kedvezményes internetes árat csak csoportok esetében tudjuk alkalmazni és kizárólag az interneten keresztül történt foglalások esetében  biztosítjuk.Többszöri telefonos konzultáció esetén nem tudjuk az internetes árat biztosítani.
(Minimum 20 fő számít csoportnak !)

Kérjük Önöket, hogy írásos foglalások esetében adják a mobilszámukat, hogy szükség esetén felvehessük Önökkel a kapcsolatot.  Módosítások, lemondások esetén kérjük ugyanazt a mailcímet használják, vagy az előző levelezést folytassák. 
Az idegenvezetés gépi hanggal történik
2019. Egyéni árak  Ft /fő
felnőtt  1600.-
nyugdíjas  1100.-
gyermek (3-18)   750.-
Csoportos árak *20 fős létszámtól  érvényes
 
felnőtt  1550.-
nyugdíjas  1000.-
gyermek (3-18)   700.-
Internetes  csoportos ár **20 fős létszámtól érvényes
 
felnőtt 1400.-
nyugdíjas  900.-
gyermek (3-18)   650.-

*a csoportos árak 20 főtől érvényesek ( telefonon, e-mailes,vagy a vonatnál történő bejelentkezéskor alkalmazott árak.)

Telefonos foglalás kizárólag: hétfő-péntek 14.00-16.00 h között.
0670 4545610


**internetes csoportos ár kizárólag  az új on-line foglaló rendszerünkön  érkező megrendelésekre érvényes.

* a megadott közlekedési időn túli rendeléskor egyedi árat határozunk meg.A meghírdetett indulási helytől eltérő indulás/érkezés esetén felárat számítunk fel.Ennek ára az eltérő indulási/érkezési helytől függ.


Zsolnay Negyed elérése a kisvonattal!
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a kisvonat érinti a Zsolnay Negyedet is! Lehetőség van a Negyedben a leszállásra, majd 1-2-3 órával később az utazás folytatására( szabad helyek függvényében)

Csoportok esetében csak oda-vissza út rendelhető kizárólag a  Széchenyi tér- ZSN -majd meghatározott időben ZSN-Széchenyi tér útvonalon. Az út ára a Széchenyi téren, indulás előtt fizetendő. 
 
Csoportok esetében a Zsolnay Negyedben történő útmegszakítás esetében a csoportos árra egységesen 150.- Ft/fő felárat számítunk fel hétközben, szombaton és vasárnap 200.-Ft/fő a felár.
Kizárólag egyéni vendégek részére egy útra:

Széchenyi tér-Zsolnay Negyed (leszállás), vagy Zsolnay Negyed Széchenyi tér *
Egyéni utasok
Ft/fő/
út
felnőtt 1000.-
nyugdíjas 700.-
gyermek(3-18) 500.-
   
   

*amennyiben Ön egyéni utas és  a Zsolnay Negyedből  vissza kíván utazni a Széchenyi térre, akkor újból jegyet kell váltania a felszálláskor.

A megadott árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.


Fontos!

Amennyiben Ön csoportja számára élőhangos vezetést rendel, akkor magyar nyelvű idegenvezetést 3000.-Ft/csoport, idegennyelvüt 5000.-Ft/csoport
áron biztosítjuk.

Internetes foglalás leadásának legkésőbbi határideje 24 órával a tervezett utazás e előtt. A foglalásról a rendszer automatikusan visszaigazolást küld a megrendelőnek.

MarkCon 2007