Árak


FIGYELEM! A VONAT A SZÉCHENYI TÉRRŐL MINDIG EGÉSZ ÓRAKOR INDUL!


Kérjük Önöket, hogy ON-LINE és emailen küldött csoportos  foglalások esetében adják a mobilszámukat, hogy szükség esetén felvehessük Önökkel a kapcsolatot.  Módosítások, lemondások esetén kérjük ugyanazt a mailcímet használják, vagy az előző levelezést folytassák. 
Az idegenvezetés gépi hanggal történik
2021. Egyéni árak  Ft /fő
felnőtt  1600.-
nyugdíjas  1100.-
gyermek (3-18)   750.-
Csoportos árak *20 fős létszámtól  érvényes
 
felnőtt  1550.-
nyugdíjas  1000.-
gyermek (3-18)   700.-

 
   
   
   

*a csoportos árak 20 főtől érvényesek ( telefonon, e-mailes,vagy a vonatnál történő bejelentkezéskor alkalmazott árak.)

Telefonos foglalás kizárólag: hétfő-péntek 14.00-16.00 h között.
0670 4545610
* a megadott közlekedési időn túli rendeléskor egyedi árat határozunk meg.A meghírdetett indulási helytől eltérő indulás/érkezés esetén felárat számítunk fel.Ennek ára az eltérő indulási/érkezési helytől függ.


Zsolnay Negyed elérése a kisvonattal!
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a kisvonat érinti a Zsolnay Negyedet is! Lehetőség van a Negyedben a leszállásra, majd 1-2-3 órával később az utazás folytatására( szabad helyek függvényében)

Csoportok esetében csak oda-vissza út rendelhető kizárólag a  Széchenyi tér- ZSN -majd meghatározott időben ZSN-Széchenyi tér útvonalon. Az út ára a Széchenyi téren, indulás előtt fizetendő. 
 
Csoportok esetében a Zsolnay Negyedben történő útmegszakítás esetében a csoportos árra egységesen 200.- Ft/fő felárat számítunk fel hétközben, szombaton és vasárnap 300.-Ft/fő a felár.
Kizárólag egyéni vendégek részére egy útra:

Széchenyi tér-Zsolnay Negyed (leszállás), vagy Zsolnay Negyed Széchenyi tér *
Egyéni utasok
Ft/fő/
út
felnőtt 1000.-
nyugdíjas 700.-
gyermek(3-18) 500.-
   
   

*amennyiben Ön egyéni utas és  a Zsolnay Negyedből  vissza kíván utazni a Széchenyi térre, akkor újból jegyet kell váltania a felszálláskor.

A megadott árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.


Fontos!

Amennyiben Ön csoportja számára élőhangos vezetést rendel, akkor magyar nyelvű idegenvezetést 3000.-Ft/csoport, idegennyelvüt 5000.-Ft/csoport
áron biztosítjuk.

Internetes foglalás leadásának legkésőbbi határideje 24 órával a tervezett utazás e előtt. A foglalásról a rendszer automatikusan visszaigazolást küld a megrendelőnek.

MarkCon 2007