Főoldal
Kedves Érdeklődő!
Köszöntjük Önt a PÉCSI KISVONAT oldalán.
INDULUNK!

2021.május 8.szombaton és május 9. vasárnap
11.00 -16.00 h között minden egészórában indulunk.

Egyelőre csak hétvégeket közlekedünk.
Csoportokat ( min. 30 fő) más időpontban is fogadunk. Kérem vegyék fel velünk a kapcsolatot írásban, legalább 24 órával a tervezett utazás előtt. Jegyváltás kizárólag a mozdonynál történhet.
Fizessen kényelmesen kártyával! Kp. fizetés esetén kérjük kiszámolni a teljes összegt. ( árak menű)

Kérjük tartsanak be minden előírást, hogy védjék magukat és embertársaikat.
A vonaton kötelező a maszk viselése!


           Újdonság: ingyenesen letölthető applikáció QR kóddal. A városnézési ismertetőt Ön a közlekedési zajoktól mentesen hallgathatja telelefonján! Ne felejtse otthon  fülhallgatóját!
Mintegy 50 perc alatt bemutatjuk Önnek  városunk legfontosabb látnivalóit.
Úgy is fogalmazhatunk, hogy egy turisztikai "étlapot" nyújtunk át ,hiszen rövid idő alatt megmutatjuk a főbb látnivalókat, majd Ön eldöntheti, hogy mit kíván tüzetesebben megismerni.A vonaton utazva számos olyan látnivalót megismerhet, melyek a belváros forgalomtól elzárt területein találhatóak.
A vonat öszeköti a belvárost a Zsolnay Negyeddel, ott meg is áll,le- és felszállás lehetséges.
A vonaton 54 férőhely van,magyar nyelvű gépi hang ismerteti a látnivalókat. (Magyar és idegennyelven idegenvezetés előzetes egyeztetés alapján rendelhető) 
Indulás a   Széchenyi tér Nagy Lajos Gimnázium elől, érkezés Széchenyi tér Nagy Lajos Gimnázium elé.(kb. 45-50 perc) A vonat érínti a Zsolnay negyedet, ott le -és felszállási lehetőség van egyéni utasok részére a férőhelyek függvényében.

Természetesen a pécsi lakosokat is szeretettel várjuk,biztosak vagyunk abban, hogy nekik is tudunk újdonsággal szolgálni.

Szeretettel várjuk Önöket Pécset!


MarkCon 2007