Főoldal
Kedves Érdeklődő!
Köszöntjük Önt a PÉCSI KISVONAT weboldalán.
A kisvonat június első felében  előreláthatólag csak szombat/vasárnapi napokon közlekedik.
Amennyiben 20/30 fő feletti csoport szeretne bejelentkezni , kérjük küldjön üzenetet a " kapcsolat" gombon keresztül.
A " pecsikisvonat" Face Book oldalán mindig a legfrisebb indormációkat olvashatja. Kérjük kövesse a FB oldalunkat.

A távolságtartás érdekében egyelőre ülöhelyeink 50 %-át foglalhatják el utasaink. Kérjük Önöket,hogy foglalják le on-line helyeiket.  A visszaigazolást legyenek kedvesek kinyomtatva, vagy telefonon magukkal hozni. Fizetés a mozdonynál történik, kérjük csak azt követően foglalják el az ülőhelyeket.Kártyát is elfogadunk, ha kp. fizetnek, akkor az utazás költségét pedig kérjük pontosan kiszámolva hozzák magukkal.
Az utazás alatt kérjük  viseljenek  szájmaszkot.
Megértésüket köszönjük!

Várjuk Önöket szeretettel!

A vonat kizárólag körjáratként közlekedik, fel- és leszállás a Széchenyi téren.
 Mintegy 50 perc alatt bemutatjuk Önnek  városunk legfontosabb látnivalóit.
Úgy is fogalmazhatunk, hogy egy turisztikai "étlapot" nyújtunk át ,hiszen rövid idő alatt megmutatjuk a főbb látnivalókat, majd Ön eldöntheti, hogy mit kíván tüzetesebben megismerni.A vonaton utazva számos olyan látnivalót megismerhet, melyek a belváros forgalomtól elzárt területein találhatóak.
A vonat öszeköti a belvárost a Zsolnay Negyeddel, ott meg is áll,le- és felszállás lehetséges.
A vonaton 54 férőhely van,magyar nyelvű gépi hang ismerteti a látnivalókat. (Magyar és idegennyelven idegenvezetés előzetes egyeztetés alapján rendelhető) 
Indulás( 10.00 h-és 17.00 között mindig egész órakor)  Széchenyi tér Nagy Lajos Gimnázium elől, érkezés Széchenyi tér Nagy Lajos Gimnázium elé.(kb. 45-50 perc) A vonat érínti a Zsolnay negyedet, ott le -és felszállási lehetőség van egyéni utasok részére a férőhelyek függvényében.

Természetesen a pécsi lakosokat is szeretettel várjuk,biztosak vagyunk abban, hogy nekik is tudunk újdonsággal szolgálni.

Szeretettel várjuk Önöket Pécset!

Újdonság!A gépi idegenvezetést a helyszínen ingyenesen letölthető app -on követheti. Javasoljuk, hogy telefonja fülhallgatóját hozza magával.
MarkCon 2007