Főoldal

Június 13-20. között telefonos foglalást nem tudunk fogadni. A weboldal " kapcsolat" menüpontjára kattintva küldjék meg írásban kérdéseiket.

Kérjük kizárólag csoportos foglalások(min. 20 fő)  esetében  használja az on-line  foglalási rendszerünket! Éjjel-nappal működik! Legkedvezőbb árak!

Előre foglalás kizárólag csoportoknak lehetséges!!!


Kattintson az online foglalás menüpontra!
Járatinfromáció: 70 422 7555 ( a vonat közlekedési ideje alatt)Kedves Érdeklődő!
Köszöntjük Önt a PÉCSI KISVONAT weboldalán.
Mintegy 50 perc alatt bemutatjuk Önnek  városunk legfontosabb látnivalóit.
Úgy is fogalmazhatunk, hogy egy turisztikai "étlapot" nyújtunk át ,hiszen rövid idő alatt megmutatjuk a főbb látnivalókat, majd Ön eldöntheti, hogy mit kíván tüzetesebben megismerni.A vonat segítségével számos olyan látnivalót megismerhet, melyek a belváros forgalomtól elzárt területein találhatóak.
A vonat öszeköti a belvárost a Zsolnay Negyeddel, ott meg is áll,le- és felszállás lehetséges.
A vonaton 54 férőhely van,magyar nyelvű gépi hang ismerteti a látnivalókat. (Magyar ls idegennyelven idegenvezetés előzetes egyeztetés alapján rendelhető) 
Indulás( 10.00 h-és 17.00 között mindig egész órakor)  Széchenyi tér Nagy Lajos Gimnázium elől, érkezés Széchenyi tér Nagy Lajos Gimnázium elé.(kb. 45-50 perc) A vonat érínti a Zsolnay negyedet, ott le -és felszállási lehetőség van egyéni utasok részére a férőhelyek függvényében.

Természetesen a pécsi lakosokat is szeretettel várjuk,biztosak vagyunk abban, hogy nekik is tudunk újdonsággal szolgálni.

Szeretettel várjuk Önöket Pécsett és a Kisvonaton!

Jó hír! Esővédő fóliával közlekedünk, esős időben is!
Kivéve, ha nagyon szeles, hideg az idő.
MarkCon 2007