Főoldal
Kedves Érdeklődő!
Köszöntjük Önt a PÉCSI KISVONAT weboldalán.

Július hónaptól hétfő kívételével minden nap közlekedünk!
( ha hétfőn csoporttal érkezik a városba és vonatozni szeretne, kérjük a weboldalunkon a " kapcsolat" fülre kattintva küldjön üzenetet legalább 24 órával  a tervezett utazás előtt.

Július 1-től a Zsolnay Negyedben megállunk, le-és felszállás lehetséges egyéni vendégek részére.


  Fizetés a mozdonynál történik, kérjük csak azt követően foglalják el az ülőhelyeket.Kártyát is elfogadunk, ha kp. fizetnek, akkor az utazás költségét pedig kérjük pontosan kiszámolva hozzák magukkal.
Az utazás alatt kérjük  viseljenek  szájmaszkot.
Megértésüket köszönjük!

Újdonság! A városnéző szöveget Ön a telefonján, fülhallgatóval hallgathatja egy ingyenes applikáció letöltését követően.

Várjuk Önöket szeretettel!

A vonat kizárólag körjáratként közlekedik, fel- és leszállás a Széchenyi téren.
 Mintegy 50 perc alatt bemutatjuk Önnek  városunk legfontosabb látnivalóit.
Úgy is fogalmazhatunk, hogy egy turisztikai "étlapot" nyújtunk át ,hiszen rövid idő alatt megmutatjuk a főbb látnivalókat, majd Ön eldöntheti, hogy mit kíván tüzetesebben megismerni.A vonaton utazva számos olyan látnivalót megismerhet, melyek a belváros forgalomtól elzárt területein találhatóak.
A vonat öszeköti a belvárost a Zsolnay Negyeddel, ott meg is áll,le- és felszállás lehetséges.
A vonaton 54 férőhely van,magyar nyelvű gépi hang ismerteti a látnivalókat. (Magyar és idegennyelven idegenvezetés előzetes egyeztetés alapján rendelhető) 
Indulás( 10.00 h-és 17.00 között mindig egész órakor)  Széchenyi tér Nagy Lajos Gimnázium elől, érkezés Széchenyi tér Nagy Lajos Gimnázium elé.(kb. 45-50 perc) A vonat érínti a Zsolnay negyedet, ott le -és felszállási lehetőség van egyéni utasok részére a férőhelyek függvényében.

Természetesen a pécsi lakosokat is szeretettel várjuk,biztosak vagyunk abban, hogy nekik is tudunk újdonsággal szolgálni.

Szeretettel várjuk Önöket Pécset!

Újdonság!A gépi idegenvezetést a helyszínen ingyenesen letölthető app -on követheti. Javasoljuk, hogy telefonja fülhallgatóját hozza magával.
MarkCon 2007