Főoldal


Október 21-én, szombaton 11.00 h-tól közlekedik a vonat. 22-én vasárnap 10.00 h-tól. Október 23-án előreláthatólag nem közlekedik a hideg, esős előrejelzés miatt.


FIGYELEM! Az őszi időszakban a vonat időjárástól és érdeklődéstől függően közlekedik. Kérjük figyeljék a weboldalat, valamint a FB oldalunkat, azokon jelezzük a várható közlekedésünket.
A szezont október 29-én zárjuk, azt követően nem közlekedünk már ebben az évben.
Kedves Érdeklődő!
Köszöntjük Önt a PÉCSI KISVONAT weboldalán.


Mintegy 50 perc alatt bemutatjuk Önnek  városunk legfontosabb látnivalóit.
Úgy is fogalmazhatunk, hogy egy turisztikai "étlapot" nyújtunk át ,hiszen rövid idő alatt megmutatjuk a főbb látnivalókat, majd Ön eldöntheti, hogy mit kíván tüzetesebben megismerni.A vonat segítségével számos olyan látnivalót megismerhet, melyek a belváros forgalomtól elzárt területein találhatóak.
A vonat öszeköti a belvárost a Zsolnay Negyeddel, ott meg is áll,le- és felszállás lehetséges.
A vonaton 54 férőhely van,magyar nyelvű gépi hang ismerteti a látnivalókat. (Idegennyelven idegenvezetés előzetes egyeztetés alapján rendelhető) 
Indulás( 10.00 h-és 17.00 között)  Széchenyi tér Nagy Lajos Gimnázium elől, érkezés Széchenyi tér Nagy Lajos Gimnázium elé.(kb. 45-50 perc) 

Természetesen a pécsi lakosokat is szeretettel várjuk,biztosak vagyunk abban, hogy nekik is tudunk újdonsággal szolgálni.

Szeretettel várjuk Önöket Pécsett és a Kisvonaton!

Jó hír! Esővédő fóliával közlekedünk, esős időben is!
Kivéve, ha nagyon szeles, hideg az idő.
MarkCon 2007